Design csaptelepek

A kőből készült design csaptelepek a mosdótálakkal egységes, elegáns látványt nyújtanak bármely helyiségben mindamellett, hogy funkciójukat ugyanúgy ellátják, mint hagyományos, fémből készült társaik. Ritkaságnak számítanak, ráadásul színben, formában, fényezettségben, pozicionálásban és a vízsugár kifolyásának módjában egyedi igényre szabhatók. Elhelyezhetők a pulton különállóan vagy a kő mosdótállal összeépítve, hiszen súlyuk csekély. Könnyen tisztíthatók és nem tartalmaznak cserélendő, könnyen meghibásodó alkatrészeket – a csaptelepbe a kevert víz egyetlen csövön keresztül, közvetlenül jut el.

 

1 – A csaptelepek elhelyezhetők a mosdótáltól külön, ezzel biztosítva a variálhatóságot. A keverőcsap a mosdótálon is elhelyezhető.

 

2 – Süllyesztett mosogatóval is remekül mutatnak, így akár a konyha ékévé is válhat bármely kő csaptelep. A pozíció mind a csaptelep, mind a keverőcsap esetében igényre szabható.

 

3 – A mosdótál és a választott típusú csaptelep organikusan egybeépíthető, ezáltal egy minden részletében egyedi, egységes látványvilág alkotható.

 

4 – Kiegészülhet a szett egyéb elemekkel, melyeknek csak a képzelet szab határt. Többek között szappantartó és keverőcsap-emelvény is készülhet az egységes látvány érdekében.

 

(A rajzokon szereplő méretek tájékoztató jellegűek.)

Hozzászólás